|
Текущее время: 10 янв, 2025, 15:46 |
|
|
Сообщения без ответов | Активные темы
|
Страница 1 из 1 [ Сообщений: 3 ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Сообщение |
ostek
|
15 дек, 2015, 16:49 Ввоз автомобиля на временной регистрации. |
С нами с: 15.12.2015 Сообщения: 1
|
Я гражданин Украины, въезд по внутреннему паспорту в РФ. Купил автомобиль, являюсь собственником и он на мне на учете, но учет временный (по регистрации), сделан патент на работу. Пришлось ехать в командировку в Харьков на неделю, нужно много мотаться, без машины будет тяжело.
Вопрос, могу ли я заехать на авто? Что для того требуется? Какая цена ввоза и тп...
То есть как я понял по статьям, я могу сделать полис страховой украинский, и въехать на территорию. Какие могут возникнуть нюансы при въезде\выезде?
|
|
|
|
|
мурманчанин
|
21 дек, 2015, 13:40 Re: Ввоз автомобиля на временной регистрации. |
С нами с: 17.07.2014 Сообщения: 1054
|
Ну, как говорит таможенный кодекс Украины говорит следующее: Стаття 380. Особливості тимчасового ввезення громадянами транспортних засобів особистого користування на митну територію України ..... 1. Тимчасове ввезення громадянами-[b]нерезидентами[/b] на митну територію України транспортних засобів особистого користування дозволяється на строк до одного року.[b]Обов’язковою умовою допуску [/b]зазначених транспортних засобів до тимчасового ввезення на митну територію України [b]є реєстрація цих транспортних засобів [/b]в уповноважених органах іноземних держав, що підтверджується відповідним документом. 2. Транспортні засоби особистого користування, що тимчасово ввозяться на митну територію України [b]громадянами-нерезидентами[/b], не підлягають письмовому декларуванню... та не є об’єктом оподаткування митними платежами 3. Тимчасове ввезення [b]громадянами-резидентами[/b] транспортних засобів особистого користування... за умови [b]письмового декларування [/b]в порядку, передбаченому законодавством України для громадян, [b]після сплати всіх митних платежів[/b]... [b]Громадяни-резиденти[/b], які перебувають на [b]тимчасовому консульському обліку[/b] в консульській установі України за кордоном, мають право тимчасово ввозити на митну територію України [b]під письмове зобов’язання про зворотне вивезення за умови письмового декларування[/b]....без сплати митних платежів...за умови подання органу доходів і зборів документів, що підтверджують [b]право власності громадянина [/b]на такі транспортні засоби [b]та їх реєстрацію на території відповідної країни.[/b] [url=http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/4495-17/page15]Полный текст здесь... почитайте[/url]Выбирайте, что подходит под Вас.
|
|
|
|
|
Phoenix18
|
21 дек, 2015, 14:05 Re: Ввоз автомобиля на временной регистрации. |
С нами с: 21.01.2010 Сообщения: 6281
|
[b]ostek[/b] Нужен постоянный консульский учёт, что без РВП/ВНЖ невозможно.
Вердикт - ехать на автобусе. Или брать с собой друга- гражданина РФ, выдать ему на период поездки доверенность и оформлять авто на него. Ездить может кто угодно, НО в его (ввозившего) присутствии.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 из 1 [ Сообщений: 3 ] |